Emil Österlund

Hej igen!

I början av sommaren så fick jag problem med min blogg så jag tog ner den. Och sen tappade jag orken helt. Men för några veckor sedan bestämde jag mig för att min blogg skulle säga hejdå till Wordpress, och idén om att skapa något eget i Laravel föddes. En idé som till slut resulterade i Bright - ett simpelt bloggverktyg. Och med hjälp av det så är jag tillbaka.

Bloggen kommer att ändra fokus lite. På grund av famileangelägenheter så kan jag inte längre blogga om familjen här. Istället så kommer jag att skriva nästan uteslutande om teknik. I stort så kommer jag att koncentrera mig på elektronik, programmering och barnhack. Det bästa inom teknik helt enkelt.

Och så kommer jag att skriva en del om arbetet med att utveckla Bright. Ett verktyg som just nu är VÄLDIGT ofärdigt. Det saknas väldigt mycket funktionalitet. Men det är lite charmen med det. Att få hitta egna lösningar för problemen som uppstår. Först på en liten roadmap är: bygga färdigt administrationsgränssnittet, skapa lite hjälp-funktioner och sen göra färdigt verktyget för att importera wordpress-poster.

Ni kommer också att få följa med på resan att göra mitt växthus intelligent. Jag håller på att bygga tempnoder, och kommer sen att gå vidare med bevattningsstyrning och annat skoj.

Och såklart kommer jag att tipsa om alla fantastiska roliga nyheter på temat barn och teknik.

Hoppas du vill haka på!

/Emil