Emil Österlund

Sämst på att ta tag.

Är det något jag är riktigt dålig på ibland så är det att ta tag. Inte att ta tag i roliga saker, det är jag bäst på och kan hålla på med en entusiasm och energi som klår det mesta. Nej snarare de där tråkiga sakerna. Som att ta ett städryck, tvätta, diska, fixa. Jag är faktiskt riktigt riktigt dålig på det. Men det värsta är inte att jag är så dålig på det, utan att jag blir så oerhört stolt över det lilla jag gör. Just nu när vi har en nyfödd baby så vill både jag och MA att när hon väl är babyfri någon timme per dag så ska hon inte behöva spendera den tiden med att städa, så då är ju meningen från oss båda att jag ska försöka hålla efter lite.Så imorse var jag helt nöjd när hon vaknade över att jag hade tömt tvättmaskinen och hängt tvätten. Whoa! Asgrym. Jag hade hängt en tvätt som MA hade sköljt(tygblöjor), lagt i maskinen satt på och gjort i ordning. När hon ändå var där plockade hon på badet. Skröt hon om det till mig? Nixx. Gick jag stolt till henne och skröt om att jag hade lyckats tömma den där maskinen utan att hon bett mig tömma den? Japp. Jag är sån jävla tönt. Så just nu spenderar jag natten med att städa ikapp lite efter julen. Och det blir faktiskt lite bättre. Snart sova, först fylla bilen med allt skräp som ska till tippen. God fortsättning!

Kommentarer

Maria & Stefan
haha, Stefan brukar säga att han är dålig på saker som slutar på a... städa, tvätta, diska... fast vissa saker går bra som spela ;) Kram på er
Emil
Men alla verb slutar ju med A. Mysa. Krama. Pussa. Det blir lätt tråkigt om man är dålig på alla saker som slutar på a utom att spela. :D Skärpning Stefan!
anna karin
övning ger färdighet:) jag tycker gott man kan klappa sig själv på axeln vare sig hen är kvinna eller man.